DIENSTVERLENING

Wat u met Merkversterker kunt

In de meeste organisaties is veel kennis over het merk aanwezig. Maar een ‘blik van buiten’ helpt om uw merk scherp te krijgen. En om gezamenlijk acties te bepalen die de positie van het merk in de markt verder verbeteren. Merkversterker biedt u een gestructureerde aanpak om uw merk door te lichten. Op basis van de visie binnen uw organisatie en ervaringen met andere merken levert Merkversterker een concreet plan om de effectiviteit van uw merk (verder) te vergroten.

De diensten van Merkversterker op een rij:

Brand Guide
Een beproefde methode om uw merk in 7 stappen in kaart te brengen. Vanuit uw visie en ideeën over uw merk krijgt u inzicht in hoe u zich in de ogen van uw klanten onderscheidt. De Brand Guide bevat ook een ' gewenste respons' zodat u weet hoe u zich het beste in de media kunt presenteren.

Brand Check
Wilt u weten of uw uitingen in lijn zijn met uw merk? Een Brand Check laat zien hoe uw potentiële klanten uw merk zien en waar verbeterigen mogelijk zijn. Een Brand Check bevat concrete acties waar u direct mee aan de slag kunt.

Brand Plan
Ontbreekt het u aan tijd of kennis om uw merk krachtiger in de markt te zetten? Een Brand Plan helpt u op weg. Na een grondige analyse wordt in overleg met u een strategie voor marktbenadering bepaald. Per maand ziet u de acties die nodig zijn om uw merk te versterken en meer klanten te krijgen.


Wilt u Merkversterker leren kennen? Dat kan! Bijvoorbeeld via  een Brand Check waarin al uw uitingen worden getoetst aan uw merkdefinitie zodat u zelf kunt bepalen welke verbeteringen nodig zijn.